BijzonderOnline

Partner van
Stichting Grote Kerk Steenwijk

Service, dat gaat verder dan een website opleveren

BijzonderOnline maakt professionele websites. Maar het maken van een site is één, het omvat nog zoveel meer. Dirk Koopmans van BijzonderOnline: “Het blijkt dat er in de meeste gevallen behoefte is aan goede service en goed advies. Belangrijk zijn natuurlijk een mooie uitstraling en het toepassen van jouw huisstijl: logo, kleuren, lettertypen, toepassing van foto’s en vormen etc.
Maar voordat je aan een site begint moet je ook goed nadenken over wat het doel is van je site. Voor welke doelgroep is de site bestemd? Welke zoekwoorden gebruikt jouw doelgroep? Ben je vindbaar in bijvoorbeeld Google (SEO)? Hoe is het gebruik van de site zo natuurlijk mogelijk te maken, zijn er weinig clicks nodig om de gewenste informatie te krijgen? Is een webshop lekker snel en makkelijk in het gebruik? Er zijn zoveel facetten die een rol spelen. Ik wil je graag helpen bij het opzetten van je site.”

Onderhoud

Een website is nooit af, moet voortdurend bijgeschaafd worden. Ook zijn onderhoud (bijvoorbeeld updates) en beveiliging belangrijk. Hiervoor zijn er abonnementen, eventueel op maat.

Support

Support, een pijler van onze service is misschien wel het belangrijkste. BijzonderOnline staat voor je klaar als er een probleem is, of als je advies nodig hebt. Problemen worden meestal binnen enkele uren opgelost. Het contact is laagdrempelig, uiteraard via e-mail, maar ook via WhatsApp of gewoon telefonisch.

Relatie

De relatie met de klant, dat is belangrijk, ik ben geen ‘dozenschuiver’. Een plezierig contact, een duurzame relatie met mijn klanten geeft ook mij voldoening.